Kontoret får nyt badeværelse i 2016

Hos Webneurologen.dk er der en masse at se til – og for tiden går vi med planer om at bestille nyt badeværelse. Vi har kigget på denne hjemmeside http://badmodul.dk/ og fundet inspiration til design og funktionalitet. Vi har store forventninger til hvordan, det kommer til at tage sig ud og opdaterer med billeder på siden, når det hele står klar engang i august måned.

Overvejelser omkring badeværelse

Det var ikke let at komme igang med det hele. Et badeværelse er ikke blot et badeværelse – man skal tage stilling til 117 andre ting, før man går igang og det er vigtigt at vælge en løsning, der er langtidsholdbar. Vores primære fokus lå på de økonomiske aspekter ved arbejdet. Som de fleste nok ved, bliver bestilt håndværk normalt dyrere end hvad, der normalt bliver estimeret. Dette tog vi højde for og havde en margin på 10.000 kr. plus, minus at være fleksibel gennem. Vi står i dag med et budget på 85.000 kr., som vi har placeret hos en forhandler, som vi ikke ønsker at nævne navn på.

Udover prisen overvejede vi materialer og design. Det skal jo helst ikke stå og ligne noget, der var på mode for 30 år siden, når vi er færdige, hvorved vi vurderede, at det var vigtigt for os, at vælge et design, som var holdbart – ikke kun nu, men også for 20 år siden. Hvide fliser og de gængse badeværelses elementer var nøglen, og bestilling er lagt. På billedet herunder kan I se hvordan, designet kommer til at se ud, når det er færdigt. Bemærk at det ikke er et billede af vores badeværelse, så de endelige billeder kommer til at være anderledes ift. rummets størrelse og højde, men stilen kommer til at blive den samme.

badeværelse

Hvis du ønsker at vide mere om den forhandler, vi har valgt, kan du skrive privat til os på info@webneurologen.dk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *