Hoe is jouw weekhoroscoop?

Ik zal eens kijken want ik ben heerlijk met vakantie deze maand, zo daar was ik echt aan toe! Ik zit net eens de krant te lezen en er staat dat ik deze week goed moet opletten met iemand die achter mijn geld aanzit. Ik zit op het moment in het buitenland, en ik weet dat ik in dit land goed op moet letten aangezien er vele dieven zijn. Sommige dieven zijn wel echt zo goed dat je het niet eens merkt, misschien is dit een soort ‘’stille hint’’ voor mij? Hoe dan ook, als je zoiets verteld word, denk je daar wel eens vaker bij na toch?

Waarom is de weekhoroscoop telkens anders?

Haha, mooie vraag. Ik neem aan dat elke week anders is, net als elke dag trouwens sowieso! Geen een dag is hetzelfde net als elke druppel water er anders uitziet, van ver af lijkt het misschien hetzeflde maar neem het maar eens onder de loep. Als de weken er anders uitzien dan moet de weekhoroscoop er voor de week natuurlijk ook telkens anders uitzien neem ik aan.

Wat gaat er nog meer gebeuren in jouw weekhoroscoop

Er staat in dat er iets moois gaat gebeuren voor mij op het gebied van de liefde.. Nu zit ik hier lekker aan het strand op mijn tabletje, maar ik heb inderdaad wel gisteren iemand leren kennen die helaas nu aan het werk is maar we hebben wel heel erg veel contact via Whatsapp.. zal zij het misschien wezen? Ik zal graag meer antwoorden hebben, maar ik neem aan dat de tijd mij dat gaat uitwijzen. Bovendien is het samen net als Belle en het Beest.. ze is super mooi, en ik ben zeker geen model. Ook moet ik uitkijken voor kleine mensen… daar moest ik wel eens over lachen, want ik zit hier dus in China en ik ben een Nederlander, dus dan kan ik eigenlijk wel uit gaan kijken voor iedereen om mij heen haha! Heerlijk om het te lezen maar beetje appart! Genot en avontuur maken deel uit van mijn dag word er geschreven, tsja.. ik zit hier met mijn kont in de zon met een lekkere ijskoffie, ik kan niet klagen, maar ik ben wel heel erg nieuwsgierig geworden of er een avontuurtje komt met de leuke dame die ik heb leren kennen! Vandaag zal ook de pefecte dag wezen om een zakenpartner te ontmoeten, ik ben benieuwd wat de horoscopen mij voorschrijven, vanuit hier zaken doen is zeker geen straf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *