Clairvoyance kan bane vejen for dig

Som mennesker udvikler vi os hele tiden, men nogle gange ender vi på et sidespor, der ikke var ment for os og vores færden, dette kan gøre at vi føler os fortabte, ensomme og afsporede fra vores virkelige skæbne. I stedet for at finde svarerne på de spørgsmål vi stiller os selv i vores indre, leder vi efter svar længere væk fra vores kerne, hvilket oftest gør at vi ender med at blive endnu mere forvirrede end vi var til at starte med. Clairvoyance kan hjælpe med at få kontakt til dem, der kender os bedst, det kan være afdøde familiemedlemmer, der har kendt os fra vores tidlige barndom og nu har fulgt et nøje opsyn med os efter deres bortgang, men det kan også være at mediet der udfører clairvoyance kan svare på spørgsmål vi ikke selv kunne findesvaret på.

I kontakt med tabte forbindelser med clairvoyance.

Clairvoyance er ikke noget man bør kaste sig ud i, hvis ikke man har en forventning om at komme i kontakt med åndelige vejledere og guider. Den clairvoyante kan selvfølgelig aldrig garantere, at du kommer i kontakt med en specifik person, der er gået over på den anden side, da selv ånder kan have dårlige dage, hvor de ikke gider kommunikere med nogen. Clairvoyance kan give dig svar på spørgsmål du ikke selv kan finde, men det kan også åbne op for nye spørgsmål du ikke engang vidste du burde stille dig selv. Du skal huske på at der ikke er noget filter når ånderne kommunikerer, du skal derfor have et åbent sind når du søger svar.

Du kan med clairvoyance få fundet dig selv igen.

Når vi mister vores vej og det ikke ser ud til, at vi kan finde vejen tilbage igen har vi brug for hjælp udefra, den bedste hjælp finder vi ved at tænke helt ud af boksen, faktisk bør vi tænke helt ud af vores egen verden. De bedste problemknusere har en teori om at når et problem skal løses gøres det bedst ved at se det med andre øjne, åndeverdenen hjælper dig gerne igang. Clairvoyance hjælper åndelige guider med at hjælpe dig, hjælpe dig selv, den clairvoyante er ikke til for at give dig hans eller hendes meninger, men fungerer blot som et talerør mellem dig og dem, der fra den anden verden kommunikerer med dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *