Bliv sommerklar og skift din garderobe ud

Kender du også til dette, at du ofte køber nyt tøj til din garderobe, men alligevel ender med at tage dine slidte jeans og din aflagte t-shirt på, fordi det altid fungerer? Måske du bør overveje at læse denne artikel og få skiftet noget af din garderobe ud, så du kan blive klar til sommeren. Den er lige om hjørnet!

Modejagten.dk har de samlet over 550.000 produkter fra de bedste modesider i Danmark og internationalt. Du vil kunne finde frem til de nyeste sommertendenser og produkter til både mænd og kvinder. Det kan bl.a. være fra Zalando.com eller Boozt.com. Det er blot at kigge siden igennem og se om, der er noget, der falder i din smag.

Lav en plan for din garderobe

Det første skridt til at blive sommerklar er, at du finder din egen stil. Du kender måske allerede til den – måske gør du slet ikke. Hvis du skal have skiftet din garderobe ud, så den er sommerklar er det dog vigtigt, at du får fundet din stil.

Start med at sætte nogle ord på de billeder og produkter, som du finder interessant, så du allerede fra starten af har et udgangspunkt for, hvordan din perfekte garderobe ser ud. Tænk ligeledes over fra starten af, hvad du føler dig godt tilpas i og ikke mindst hvad du synes ser godt ud til dig.

Er du tom for ideer, så kig på billeder i magasiner eller på en af mange modeblogs på internettet og find inspiration. Inden du hopper over til en helt ny stil, som du finder interessant, så brug et kort øjeblik og overvej, om denne stil, som du finder interessant også passer til din personlighed og hverdag.

Når du har fundet din stil, så forsøg at gør den mere konkret. Det kan du nemt selv gøre via nogle moodboards med billeder af den ønsket stil. Herefter kan du lave et eller flere moodboards og give dem navne, så du på denne måde hurtigt kan vende tilbage til dem, så du ved nogenlunde i hvilken stil du skal købe tøj næste gang.

Herefter har du forhåbentlig fundet en stil, som du er tilfreds med og har gemt nogle billeder af stilen, så du nemt kan skifte din garderobe ud og gør den sommerklar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *